Dostava in način plačila

Način plačila

Način plačila je možen:

⦁ S kreditno kartico

Izdelke se plača s kreditno kartico Visa, Mastercard in American Express.

Dostava pošiljke se ob nakupu zaračuna v višini glede na težo ali vrednost naročila.

Bančno nakazilo

Izdelke lahko plačate po bančnem nakazilu.

Dostava izdelka se ob nakupu zaračuna v višini glede na težo ali vrednost naročila.

Podatki o dostavi

Dostava izdelkov poteka preko Pošte Slovenije in dostavne službe GLS. Po tem ceniku je dostava mogoča samo na naslovih po Sloveniji. Izdelki bodo dostavljeni v roku od 2 do 20 delovnih dni od oddaje naročila, v kolikor izdelka ni na zalogi vas o dostavi  obvestimo. Dostava izdelkov, ki jih na zalogi ni bo v razumljivem času.

Stroški paketnega pošiljanja:
Pošta Slovenije ali dostavna služba Gls : se plača v spletni trgovini www.zdravozivljenje.net ob nakupu izdelka ali pri bančnem nakazilu. Dostava je brezplačna ob nakupu nad 300 eur.

Čas dostave izdelkov: v roku 2-20 delovnih dni od oddaje naročila. V kolikor izdelka ni na zalogi, vas o času dostave obvestimo. Dostava izdelkov, ki jih ni na zalogi bo v razumljivem času.
Za dostavo izven države Slovenije nas pokličite na telefon 031 602 727 in naročilo oddajte preko telefona ali e-maila: info@zdravozivljenje.net


Dostavo izdelkov vršimo preko Pošte Slovenija in dostavne službe Gls, na naslov, katerega navedete za dostavo. Prav tako navedite mobilno številko, na kateri ste dosegljivi, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami za predviden čas dostave.
V primeru neuspešnega poskusa dostave, dobite obvestilo o prispeli pošiljki. Z obvestilom lahko dvignete prispelo pošiljko na vaši pošti.
Dostava je mogoča tudi izven Slovenije in se obračuna glede na težo in na kraj dostave.