Kontakt: 031 602 727 / info@zdravozivljenje.net

Naravno anticelulitno olje 200ml

25.99 

Vsebina: 200 ml

Naravno anticelulitno olje vsebuje aktivne naravne sestavine za nego pomarančne kože. Nežen pomarančni vonj in lahka tekstura olja, ki se hitro vpije, bosta pripomogla k temu, da bo tvoj boj proti jamičasti koži prijeten in učinkovit.

Opis

Te muči pomarančna koža na stegnih in zadnjici?

Poletje se nezadržno bliža, ti pa si ne upaš niti pomisliti na to, da bi oblekla kratke hlače, saj se je na tvojih stegnih čez zimo nabralo kar nekaj celulita, ki ti kvari razpoloženje. Toda, si vedela, da se lahko boja proti celulitu, poleg vadbe, hrane in vode, lotiš tudi z masažo?

Najboljša je masaža z olji, ki se hitro vpijejo in so hladno stiskana, saj le-ta v sebi zaradi načina pridelave obdržijo največ aktivnih učinkovin. In prav takšno je naravno anticelulitno olje, ki že čaka nate v Malinci.

Lahka tekstura in odlične sestavine

Naravno anticelulitno olje vsebuje olje rakitovca, sadeža, ki ga uporabljajo v pomlajevalnih serumih in serumih za poletno nego kože. Ima tudi precej visoko vsebnost vsestranskega in nepogrešljivega šipkovega olja, olje sladkih mandljev poskrbi za odlično mazljivost, eterična olja limonske trave in pomaranče so v anticelulitni negi že prava stalnica, tu pa je še vitamin E, ki je zaradi svoje učinkovitosti, obvezni del kozmetike za nego kože.

Olje ima lahko teksturo, ki se hitro vpije in prijeten vonj po pomaranči, zato je nega z njim prijetna in nikakor odveč, kot se to kdaj zgodi z izdelki, ki niso tako lepo prilagojeni negi kože, kot je to olje.

Uporaba naravnega anticelulitnega olja

Olje s krožnimi gibi utiraj v kožo vsaj 10 minut. Najboljši učinek lahko dosežeš, če ga vmasiraš 1 do 2 x dnevno po tuširanju z zelo toplo vodo. Po uporabi za še boljši učinek priporočamo tudi uporabo naravnega anticelulitnega gela.

Zaradi vsebnosti eteričnih olj uporabo med nosečnostjo odsvetujemo.

INCI: Prunus dulcis seed oil, Hippophae Rhamnoides fruit extract, Rosa rubiginosa oil, Cymbopogon citratus leaf oil, Citrus sinensis peel oil, Tocopherol (Vitamin E), Citral*,Citronellol*, Limonene*, Linalool* *Naravne sestavine, prisotne v eteričnih oljih, niso naknadno dodane v izdelek.

Neto količina: 200 ml

Odgovorna oseba: ZIN d.o.o., Gabrje pri Ilovi Gori 15, 1290 Grosuplje, Slovenia, EU
Registrirano ime: Biopark Cosmetics® – Olje za nego kože s celulitom 200ml – Natural Cellulite Oil 200ml