Nupo dietna čokoladna ploščica

Nupo dietna čokoladna ploščica

2.85 

Čokolada (60 g) je nadomestilo obroka ter živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hrane. S svojo prijetno teksturo in pristnim okusom čokolade bo ploščica prepričala tudi največje ljubitelje čokolade. Vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi.

Nizka vsebnost kalorij (206 kcal na ploščico), visoka vsebnost beljakovin (20 g).

Opis

NUPO ploščica z okusom čokolade, nadomestilo za posamezni obrok hrane!

Z Nupo ploščico z lahkoto ohranjate svojo težo in si kljub čokoladi, ki jo zaužijete pridobite potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi.

Čokolada je živilo za uporabo v energijsko omejenih dietah z vitamini in minerali za nadomestilo posameznega obroka hrane. S svojo prijetno teksturo in pristnim okusom čokolade bo ploščica prepričala tudi največje ljubitelje čokolade.

Kljub temu da je ploščica nizkokalorična, vsebuje vse potrebne vitamine, minerale in hranljive snovi.

Ko nadomestite svoj obrok z Nupo nadomestilom obroka, uspešno nadzorujete vnos kalorij ter tako veliko lažje ohranjate svojo telesno težo.

Velja si zapomniti – ko so potešene vse naravne prehrambene potrebe telesa, se vaše splošno dobro počutje izboljša v obliki dodatne energije, kar vam pomaga, da se bolje spoprijemate z izzivi in napori vsakodnevnega življenja.

Zaradi nizke vsebnosti kalorij (206 kcal na ploščico), lahko Nupo nadomestilo obroka (ploščice) uporabljate za uspešno ohranjanje želene telesne teže in nizkega dnevnega vnosa kalorij.

V službi, pri športnih aktivnosti ali zdoma, so Nupo nadomestila obroka vedno priročen, okusen in hranljiv obrok.

Uporaba:
Preprosto narežite vašo Nupo ploščico na manjše koščke in uživajte v prav vsakem grižljaju.