Kontakt: 031 602 727 / info@zdravozivljenje.net

Naravni grelni obliž za sklepe, mišice 1 kos

3.99 

 • terapija za mišice in sklepe
 • enakomerna toplota do 8 ur
 • koži prijazen

Uporabno najmanj do:  30.06.2023

Kategoriji: ,

Opis

Grelni obliži za učinkovito lajšanje bolečin in sproščanje mišic!

Naravni grelni obliži nudijo toplotno terapijo in so učinkoviti pri lajšanju bolečin v sklepih in mišicah ter sproščajo napetost mišic.

Delujejo na podlagi mešanice železovega prahu in aktivnega oglja, ki oskrbuje kožo z enakomerno toploto do 8 ur.

So enostavni za nanos, material pa je koži prijazen. Primerni za uporabo doma in na poti.

Navodilo za uporabo, sestavine in opozorila!

 • Navodila za uporabo Grelnega obliža:
 • Odprite vrečico tik pred uporabo.
 • Odstranite zaščitno folijo z lepilne strani obliža. Namestite grelni obliž na prizadeto mesto, tako da ga z lepilno stranjo pritrdite na kožo. Poskrbite, da se grelne celice ne prekrivajo.
 • Lahko traja do 30 minut, da obliž doseže terapevtsko temperaturo.
 • Za doseganje optimalnih učinkov priporočamo, da pustite grelni obliž delovati osem ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur. Ne uporabljajte dlje kot 8 ur v obdobju 24 ur.
 • Grelni obliž namestite na kožo tako, da se ji gladko prilega. Poskrbite, da ni izbočen ali naguban, da se izognete tveganju za opekline.
 • Sestavine: železov prah, voda, aktivno oglje, lesna moka, sol.

  Vsebina: 2 obliža 13 x 9,5 cm

  Neto količina: 2 x 45 g

   

 • Medicinski pripomoček.

  Opozorila: Ta izdelek lahko povzroči opekline. Osebe, stare 55 let in več: tveganje za opekline narašča s starostjo. Grelni obliž naj se uporablja pod nadzorom, kadar ga uporabljajo starejši ali invalidi. Osebe z občutljivo kožo in osebe z alergijskimi reakcijami na zdravila ali kozmetiko naj pod obliž namestijo tanko tkanino. Ne uporabljajte med spanjem ter neposredno po kopeli ali tuširanju. Obliža ne uporabljajte med športno aktivnostjo. V primeru, da imate sladkorno bolezen, slabo prekrvavitev, revmatoidni artritis, ter v primeru da jemljete zdravila ali ste noseči, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.Vsaka grelna celica vsebuje železo, ki je lahko nevarno za zdravje v primeru zaužitja. V primeru zaužitja izperite usta z vodo in pokličite nujno medicinsko pomoč. V primeru, da vsebina grelnega obliža pride v stik s kožo ali očmi, takoj izperite z vodo. Obližev se ne sme segrevati ali pogrevati v mikrovalovni pečici, ker obstaja nevarnost, da se vnamejo oz. zagorijo. Grelni obliži lahko povzročijo opekline tudi pri nizkih temperaturah, če se uporabljajo v nasprotju z navodili. Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov. Ne segrevajte v mikrovalovni pečici.

  Vsak obliž je namenjen samo za enkratno uporabo. Po uporabi odvrzite z odpadki.