PAKET BREZ STRESA

PAKET BREZ STRESA

36.99 

Vsebina: Magnezij z ekološkim certifikatom 60 kapsul in B Kompleks 60 kapsul

Paket vsebuje magnezij z ekološkim certifikatom in B Kompleks z vsemi 8 vitamini iz skupine B, naravnim vitaminom C ter alfalfa listi v prahu. Magnezij in vitamini B prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju.

Opis

Naredimo konec stresu!

Zjutraj in zvečer za tisti pravi mir …

Ko želimo poskrbeti zase, se pogosto soočimo tudi s številnimi vsakodnevnimi situacijami, ki nam kratijo mir. A obstajajo številne tehnike, s katerimi si lahko pomagamo …

Na prvem mestu je vsekakor moč pravilnega dihanja, nepogrešljivo gibanje in uravnotežena prehrana. Dobro je, da razmislimo, kaj je tisto, kar nas vesel in čim več tega vključimo v svoj čas.

Vsi, ki želijo poleg prehrane telesu ponuditi dodatna hranila, pa se bodo razveselili paketa dveh prehranskih dopolnil. To sta dopolnili z magnezijem in vitamini iz skupine B, ki imajo lastnosti, ki jih podpira tudi Evropska agencija za varnost hrane.

Uživanje magnezija svetujemo zvečer, ko se umirjamo in pripravljamo na spanje, uživanje B kompleksa pa zjutraj, ko se prebujamo v nov dan in moramo biti energični ter optimistični.

1. B Kompleks

Vitamin B ni le en sam. V resnici gre za skupino kar osmih vitaminov, ki se med seboj dopolnjujejo, vsi pa so, podobno kot vitamin C, topni v vodi. Lahko bi jim poenostavljeno rekli drobni pomočniki encimov, ki poskrbijo, da procesi v telesu stečejo tako, kot morajo.

Ker v Malinci vedno želimo, da so naša prehranska dopolnila le najvišje kakovosti, smo poskrbeli tudi za odličen B kompleks z dodatkom naravnega vitamina C in z dodatkom alfalfa listov v prahu. Gre torej za sinergijo narave z močjo osmih vitaminov B kompleksa za vse, ki si želijo svoj vsak dan obogatiti s kakovostnim prehranskim dopolnilom iz Malince.

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) navaja, da vitamini:

  • B1, B2, B3, B6, B7, B12 prispevajo k delovanju živčnega sistema,
  • B2, B3, B5, B6, B9, B12 prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • B2 ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
  • B1, B3, B6, B7, B9, B12 prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju.

Uporaba: Priporočena dnevna količina sta 2 kapsuli prehranskega dopolnila B Kompleks dnevno. Kapsuli zaužijte s hrano ob obroku, najbolje pri zajtrku ali dopoldanski malici, z nekaj tekočine.

2. Magnezij iz ekološke pridelave

Magnezij je naravni, pridobljen iz morske trave. Gre za vrsto Ulva lactuca, ki je bogata z magnezijem in drugimi pomembnimi snovmi, kot sta kalcij in železo. Potencial, ki ga imajo morske alge v človekovi prehrani, je znan že dolgo in ravno alga ulva lactuca ga vsebuje res veliko.

Zato, da alge ne bi vsebovale neželenih snovi, kot so težke kovine, je izredno pomembno, da so za uživanje gojene na ekološki način. In ekološka je tudi z magnezijem bogata morska trava, ki je glavna sestavina Malincinih naravnih magnezijevih kapsul.

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) navaja, da magnezij:

  • prispeva k delovanju živčnega sistema,
  • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.

Uporaba: Priporočena dnevna količina prehranskega dopolnila Magnezij iz ekološke pridelave sta 2 kapsuli na dan. Z nekaj vode zaužijte obe skupaj pred jedjo. Priporočamo jemanje pred večerjo.