Sivka in pasijonka za pomiritev nemira na naraven način

15.99 

  • lajšanje nemira, napetosti
  • živčni sistem in psiha
  • prehransko dopolnilo
  Uporabno najmanj do:  21.12.2022

Opis

Lajšanje napetosti, nemira, psihičnega stresa na naraven način!

Hitri tempo tega stoletja nam velikokrat povzroča napetost, nemir, razdražljivost, psihični stres in težave z uspavanjem. Pomanjkanje časa za umirjen vsakdan.

Prehransko dopolnilo s sivko in pasijonko vam na naraven način olajša vse zgoraj navedene težave.

Pasijonka je hitro rastoča ovijalka, ki ima rada svetlobo. Gojijo jo v subtropskih in tropskih predelih. Izvleček cvetov pasijonke se uporablja za naravno zeliščno pomiritev, saj pripomore k počitku in spanju.

Sivka je močno razvejen in gosto raščen  grm. Poganjki so štiri-robi, vsa rastlina je pokrita z zvezdastimi dlačica­mi in močno aromatična. Pripomore k lajšanje blažjih stanj živčne napetosti, nemira ter kot pomoč pri uspavanju.

Koristi pasijonke in sivke je lajšanje:

  • napetosti
  • nemira
  • razdražljivosti
  • psihičnega stresa

Vsaka kapsula vsebuje 100 mg ekstrakta cvetov pasijonke (10:1), 10 mg olja sivke, 2,1 mg vitamina B6 in 3.75 µg Vitamin B12.

 

Priporočen odmerek, sestavine in opozorilo:

Priporočeni dnevni odmerek: Pogoltnite 1-2 kapsuli na dan z dovolj tekočine.

Sestavine: sončnično olje (sredstvo za povečanje prostornine), želatina, pasijonka (izvleček) (10: 1), glicerin (sredstvo za ohranjanje vlage), sivkino olje, maltodekstrin (sredstvo za povečanje prostornine), silicijev dioksid (zgoščevalno sredstvo), vitamin-B6-hidroklorid, sojin lecitin (emulgator), vitamin B12.

Izdelano v Nemčiji.

Vsebina: 120 kapsul

Neto teža: 84 g

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem in zaščiteno pred svetlobo ter na temperaturi do 25°C.