Kontakt: 031 602 727 / info@zdravozivljenje.net
Akcija!

AKCIJSKA PONUBA – vitamin C s šipkom + vitamin D3

14.99  13.00 

Opis

Komplet vitamin C in vitamin D3 poskrbita tudi za vaše dobro počutje in zaščito pred hujšimi posledicami koronavirusa!

Vitamin C pripomore k boljšemu delovanju imunskega sistema!

Vitamin C je pomemben, ker ščiti celice pred stresom. Pomaga za normalno delovanje kosti, hrustanca, kože, zob, dlesni in krvnih žil.

Vitamin C pripomore k normalnemu delovanju živčnega sistema, spodbuja aktivnost in k boljšemu počutju.

Vitamin C je pomemben za:

 • dobro delovanje imunskega sistema
 • za počutje
 • za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni in kože
 • zaščita pred stresom
 • zmanjša utrujenost in izčrpanost

1 tableta predstavlja optimalni dnevni odmerek vitamina C.

Dnevna potreba po vitaminu C je od 100 do 500 mg. Redni kadilci ga potrebujejo vsaj 150 mg. Večjih odmerkov od 500 mg ni potrebno jemati, saj se višek vitamina C izloči z urinom, v primeru velikih presežkov pa lahko pride tudi do obremenitve ledvic.

 

Priporočen odmerek, sestavine in opozorilo!

Priporočen dnevni odmerek: 1 -2 tableti. Otroci starejši od 3 let: ½ tablete dnevno. Priporoča se uživanje pred ali po obroku hrane. Pogoltnite tableto skupaj z zadostno količino tekočine.

Sestavine: askorbinska kislina (Vitamin C), mikrokristalna celuloza (polnilo), kalcijev fosfat (sredstvo proti sprijemanju), zmlet šipek, magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju).

Vsebina: 50 tablet

Neto količina: 43,5 g

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ni primerno za otroke do 3 let. Shranjevati na suhem, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo, pri temperaturi do 25°C.

 

 

Vitamin D3 dokazano učinkovit proti najhujšim posledicam korona virusa in nadomestilo tudi ob poletnih mesecih!

Vitamin D pravijo mu tudi sončni vitamin, saj ga naše telo proizvaja samo ob naravni sončni svetlobi. V kolikor ne uspete veliko dneva preživeti na soncu, je potrebno za zadostno količino vitamina D poskrbeti s pravilno prehrano. Ugotovili so, da tudi v poletnih mesecih ne moremo pridobiti dovolj vitamina D. V prehrani ga je največ  v ribah, rumenjaku in maslu. Za zadostno količino vitamina D je priporočeno jemanje prehranskega dopolnila.

Vitamin D pripomore k:

 • k ohranjanju zdravih in močnih kosti
 • k zdravim zobem
 • k delovanju mišic
 • k delovanju imunskega sistema
 • enostavno jemanje
 • visok odmerek v eni kapsuli

Priporočen odmerek, sestavine in opozorilo!

Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula dnevno. Zaužijte skupaj z vodo.

Sestavine: oljčno olje (Olea europea L.), jedilna želatina, glicerol (stabilizator), vitamin D (holekalciferol). Lahko vsebuje: mleko, soja. Vsebina: 60 kapsul Neto količina: 17,7 g. Izdelano v EU.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Shranjevati na suhem in hladnem.

Izdelek je namenjen le zdravim odraslim. Večmesečno uživanje več kot 20 µg D3 na dan lahko predstavlja tveganje in je priporočljivo spremljati raven vitamina D v serumu 25(OH)D ter se odsvetuje dodatno uživanje vitamina D iz drugih virov.